Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή της Apple θα φέρει ξανά μαζί τον ηθοποιό Μπιλ Μάρεϊ  (φωτ.) και τη σκηνοθέτιδα Σοφία Κόπολα, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί το 2003 στη βραβευμένη με Οσκαρ ταινία «Χαμένοι στη μετάφραση». Το νέο φιλμ, με τίτλο «On the Rocks», αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη και αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής μητέρας (Ρασίντα Τζόουνς) που επανασυνδέεται με τον πατέρα της (Μάρεϊ) στη Νέα Υόρκη.

(…) Ενα (ακόμα) σίκουελ των «Ghostbusters», το οποίο θα εκτυλίσσεται στο παρόν, σχεδιάζει να γυρίσει ο Τζέισον Ράιτμαν, γιος του σκηνοθέτη της αρχικής ταινίας, Αϊβαν. «Ηθελα να κάνω μια ταινία για όλους τους άλλους θαυμαστές των “Ghostbusters”», δήλωσε ο 41χρονος στο «Entertainment Weekly», αποκαλύπτοντας ότι θεωρεί τον εαυτό του «τον πρώτο τους θαυμαστή», από τότε που είχε επισκεφθεί το στούντιο γυρισμάτων, σε ηλικία 6 ετών.

(…) Mετά τη Lady Gaga, η Σελίν Ντιόν είναι η επόμενη καλλιτέχνις που αποσύρει από τις υπηρεσίες streaming τη συνεργασία της με τον R. Kelly – το υποψήφιο για Γκράμι ντουέτο «I’m your angel» (1998). Η καμπάνια «Mute R. Kelly» ξεκίνησε με αφορμή τη δίωξη του τραγουδιστή και παραγωγού με κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, ύστερα από τη μετάδοση του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ «Surviving R. Kelly». Μετανιωμένος για τη συνεργασία του με τον Kelly δηλώνει, επίσης, ο ράπερ Chance, που το 2015 ηχογράφησε μαζί του το κομμάτι «Somewhere in Paradise».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή