Πρόσωπα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Eνα κομμάτι μου θα ανήκει πάντα στις Spice Girls», παραδέχθηκε η Βικτόρια Μπέκαμ  (φωτ.) σε συνέντευξή της στον Guardian, διέψευσε ωστόσο κατηγορηματικά τις φήμες πως επρόκειτο να συνοδεύσει τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας στην περιοδεία επανένωσής τους. Στο μεταξύ, εκπρόσωπος του βρετανικού συγκροτήματος εξέφρασε την οργή και την έκπληξη όλων των «κοριτσιών» μετά την αποκάλυψη ότι τα μπλουζάκια, τα οποία σχεδίασαν οι ίδιες στο πλαίσιο μιας φιλανθρωπικής εκστρατείας για την ενίσχυση της ισότητας των γυναικών, στην πραγματικότητα παράγονται στο Μπανγκλαντές από εργάτριες που δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες και αμείβονται ελάχιστα.

(…) Υποψήφιοι για τα Χρυσά Βατόμουρα, βραβεία χειρότερης ερμηνείας, της χρονιάς είναι, μεταξύ άλλων, ο Τζόνι Ντεπ  (φωτ.), η τέως γυναίκα του Αμπερ Χερντ, η Χέλεν Μίρεν και ο Τζον Τραβόλτα. Ο τελευταίος θεωρείται φαβορί για το «βραβείο», καθώς το φιλμ «Gotti», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τη σύζυγό του και επίσης υποψήφια, Κέλι Πρέστον, έλαβε 0% από τους κριτικούς στην ιστοσελίδα Rotten Tomatoes και χαρακτηρίστηκε «η χειρότερη γκανγκστερική ταινία όλων των εποχών».

(…) Φόρο τιμής στον πράκτορα της CIA Τόνι Μέντεζ, στον οποίο βασίστηκε η βραβευμένη με Οσκαρ ταινία «Argo», απέτισε ο Μπεν Αφλεκ, περιγράφοντάς τον ως «έναν πραγματικό Αμερικανό ήρωα». Ο πράκτορας, που έγινε διάσημος όταν κατάφερε να διασώσει έξι Αμερικανούς διπλωμάτες από το Ιράν, το 1979, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 78 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή