Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο, Πέμπτη, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών θα τελεσθεί η κηδεία της ιστορικού και κριτικού Τέχνης Εφης Στρούζα (φωτ.). Τη θλίψη τους για την απώλεια της «διεθνούς εμβέλειας επιμελήτριας εκθέσεων», η πρακτική της οποίας «υπήρξε παραδειγματική ως προς την υποστήριξη και προβολή της σύγχρονης ελληνικής τέχνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», εξέφρασαν οι πρυτανικές αρχές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Η οικογένειά της επιθυμεί αντί στεφάνων στη νεκρώσιμη ακολουθία να γίνει κατάθεση  στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων της Σχολής.

(…) Αφού περίμεναν 35 ολόκληρα χρόνια, οι αφοσιωμένοι φαν των Abba θα πρέπει να κάνουν λίγους μήνες ακόμα υπομονή: Tο θρυλικό συγκρότημα θα καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο του 2019 να παρουσιάσει το νέο του υλικό στο κοινό, ενώ οι ημερομηνίες της πολυαναμενόμενης περιοδείας τους εξακολουθούν να μην έχουν ανακοινωθεί. Πρόσφατα, ο Μπένι Αντερσον παραδέχθηκε ότι η κυκλοφορία του νέου κομματιού θα γίνει μέσα στο 2019 εξαιτίας «νομικών ζητημάτων».

(…)  H αυτοκτονία του Κρις Κορνέλ είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ολοκλήρωση του νέου άλμπουμ των Pearl Jam, δήλωσε ο μπασίστας της μπάντας, Τζεφ Αμεντ σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone. «Νομίζω ότι δυσκολευθήκαμε πολύ να αποδεχθούμε την απώλεια του Κρις», παραδέχθηκε. Εντούτοις, «βρεθήκαμε στο στούντιο τέσσερις ή πέντε φορές τα τελευταία χρόνια, επομένως έχουμε μαζέψει άφθονο υλικό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή