Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απογοήτευση όσων τόλμησαν να ελπίσουν ότι ο αγαπημένος τους Μεγάλος Λεμπόφσκι θα επέστρεφε δριμύτερος σε μια νέα ταινία προκάλεσε το διαφημιστικό κλιπ που πόσταρε χθες στον λογαριασμό του στο Τwitter o Tζεφ Μπρίτζες (φωτ.). Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο γνωστός ηθοποιός είχε αναρτήσει ένα βίντεο, διάρκειας 15 δευτερολέπτων, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή αντιήρωα που ενσάρκωσε στην ταινία του ’98. Το κλιπ παρακολούθησαν περίπου επτά εκατ. άτομα, πολλά εκ των οποίων δήλωναν βέβαια πως ένα σίκουελ ήταν πλέον θέμα χρόνου.

Οπως αποδείχθηκε, ο Dude πράγματι επιστρέφει προσεχώς, όμως δεν πρωταγωνιστεί σε νέα κινηματογραφική παραγωγή αλλά σε διαφήμιση γνωστής μάρκας μπίρας.

Πρόσωπα της Τετάρτης-1

(…) Μια ομάδα ντετέκτιβ κατάφερε να εντοπίσει τη χαμένη βιντεοκασέτα στην οποία ένας αφοσιωμένος θαυμαστής του Ντέιβιντ Μπόουι (φωτ.) είχε κινηματογραφήσει την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του ανδρόγυνου Ziggy Stardust, το 1972. Τα αρχεία της εκπομπής «Lift Off With Ayshea» είχαν διαγραφεί κατά λάθος όταν το κανάλι Granada TV είχε στείλει τις κασέτες για ψηφιοποίηση. Η κασέτα βρίσκεται ήδη σε στάδιο αποκατάστασης και δεν αποκλείεται να ενταχθεί σε ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ του BBC, που θα προβληθεί τον επόμενο μήνα.

Πρόσωπα της Τετάρτης-2

(…) Με εκδήλωση αφιερωμένη στον ιστορικό της εκπαίδευσης Αλέξη Δημαρά (φωτ.), συνεχίζεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στο ΚΠΙΣΝ, ο κύκλος εκδηλώσεων «Λόγος 6». Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31/1από 19.30 έως 21.30 (Πύργος Βιβλίων), με είσοδο ελεύθερη στο κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή