Πρόσωπα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και απολυμένος, μάλλον κερδισμένος θα βγει στο τέλος, τουλάχιστον οικονομικά. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Μπράιαν Σίνγκερ (φωτ.), ο οποίος απομακρύνθηκε τελευταία στιγμή από τα γυρίσματα του «Rhapsody» αλλά παρέμεινε στους τίτλους της ταινίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywoοd Reporter, ο Σίνγκερ θα έχει λαμβάνειν περί τα 40 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση από τη Fox, κάτι που όμως ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία.

(…) Τιμητική carte blanche ανακοίνωσε πως θα δώσει το 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στον βραβευμένο με Οσκαρ Αμερικανό σκηνοθέτη Λούι Ψυχογιό. Ο ελληνικής καταγωγής κινηματογραφιστής θα επιλέξει αγαπημένα του ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο για να τα παρουσιάσει στο κοινό της διοργάνωσης, ενώ με τη σειρά του το κοινό του Φεστιβάλ θα του απονείμει τον Χρυσό Αλέξανδρο για την προσφορά του στην 7η Τέχνη.

(…) Το θεατρικό έργο που έγραψε και πρόκειται να σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Μάμετ ονομάζεται «Bitter Wheat». Αναφέρεται σε μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του Χόλιγουντ, έναν παραγωγό που φαίνεται πως έχει πολλές ομοιότητες με τον Χάρβεϊ Ουάινσταϊν, και τον κεντρικό ρόλο θα ερμηνεύσει ο Τζον Μάλκοβιτς. Ο εξηνταπεντάχρονος ηθοποιός δήλωσε ότι το θέμα μπορεί να σοκάρει κάποιους θεατές, αλλά ο ίδιος το αντιλαμβάνεται ως μια μαύρη κωμωδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή