Πρόσωπα της Πέμπτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eφεση κατά της απόφασης με την οποία καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον φόνο της Τερέζας Χάλμπακ θα ασκήσει ο Στίβεν Εϊβερι, «πρωταγωνιστής» του ντοκιμαντέρ «Making a Murderer». H υπόθεση του Εϊβερι που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του Netflix, συνεχίζει να απασχολεί το κοινό τέσσερα χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία.

(…) Τον θάνατο του Αντι Αντερσον, πρώην ντράμερ του βρετανικού συγκροτήματος The Cure, γνωστοποίησε τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ο Λολ Τόλχαστ, επίσης πρώην μέλος του γκρουπ. O Βρετανός μουσικός, που απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών, έγινε μέλος της μπάντας το 1983, ενώ έχει συνεργαστεί επίσης με τον Ιγκι Ποπ και τον Πίτερ Γκάμπριελ.

(…) Εκκληση προς τους θαυμαστές του απηύθυνε ο Αμερικανός ηθοποιός Λεονάρντο ντι Κάπριο στην προσπάθειά του να τους κινητοποιήσει κατά της «απάνθρωπης αιχμαλωσίας και παράνομης αλιείας θαλάσσιων θηλαστικών». Ο Ντι Κάπριο δημοσίευσε το αίτημά του στη σελίδα του στο Facebook, ζητώντας από τους ακολούθους του να υποστηρίξουν την απελευθέρωση φαλαινών μπελούγκα και όρκα από τη «φυλακή των κητών», που εντοπίστηκε στην περιοχή Πριμοριέ της Ρωσίας. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 900.000 υπογραφές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή