Πρόσωπα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Bρέθηκε  νεκρός το πρωί της Δευτέρας ο τραγουδιστής των Prodigy Κιθ Φλιντ (φωτ.), σε ηλικία 49 ετών. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο θάνατος του τραγουδιστή, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του στο Εσεξ, οφείλεται πιθανότατα σε αυτοκτονία. Ο Φλιντ κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση με το συγκρότημά του στις αρχές της δεκαετίας του ’90 κι έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα ονόματα στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής.

(…) Το BBC Radio 2 μετέδωσε για τελευταία φορά τραγούδι του Μάικλ Τζάκσον το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου. Η απόφαση του σταθμού να μη μεταδίδει πια τη μουσική του Τζάκσον ανακοινώθηκε προχθές, μετά την είδηση ότι εμπλεκόταν σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανηλίκων. Το θέμα έγινε γνωστό μέσω του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», που θα μεταδοθεί από το HBO και το Channel 4 αυτή την εβδομάδα.

(…) Πέθανε ο ηθοποιός Λουκ Πέρι σε ηλικία 52 ετών, ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», που προβλήθηκε στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’90. Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός ως «Ντίλαν», υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό και νοσηλευόταν σε κλινική. Ο Λουκ Πέρι πέρασε από οντισιόν αρχικά για τον ρόλο του Στιβ και σε τρία χρόνια έφυγε από το πλατό του «Μπέβερλι Χιλς» για να μην ταυτιστεί μόνο με τον χαρακτήρα που υποδυόταν. Εμφανιζόταν σε σειρά του Netflix, ενώ είχε ανακοινωθεί νέος κύκλος γυρισμάτων για την επανένωση του καστ της σειράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή