Πρόσωπα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώθηκε πως η νέα ταινία του σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο (φωτ.) θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου στις Κάννες, την ίδια ημερομηνία που το «Pulp Fiction», πριν από 25 χρόνια, εμφανίστηκε στις οθόνες του φεστιβάλ για να διεκδικήσει τον Χρυσό Φοίνικα. Πρωταγωνιστικούς ρόλους στο «Once Upon a Time in Hollywood», που επικεντρώνεται στη δολοφονία της ηθοποιού Σάρον Τέιτ από την ομάδα του Τσαρλς Μάνσον το 1969, κρατούν ο Μπραντ Πιτ, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και η Μάργκο Ρόμπι, ενώ στην ταινία εμφανίζεται επίσης ο εκλιπών ηθοποιός Λουκ Πέρι.

(…) Επεστράφη στο Ιράκ μια βαβυλωνιακή στήλη ηλικίας 3.000 ετών, η οποία εκλάπη κατά τη διάρκεια του πολέμου. Η στήλη εντοπίστηκε το 2012 στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου από τελωνειακούς που ενημέρωσαν το Βρετανικό Μουσείο για το εύρημά τους. Ο διευθυντής του μουσείου, Χάρτβικ Φίσερ, παρέδωσε το πολύτιμο τεχνούργημα στον πρεσβευτή του Ιράκ, Σαλίχ Χουσέιν Αλί, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη.

(…) Βραβεύθηκε για το σύνολο της καριέρας του ο Βρετανός συγγραφέας της πολυαγαπημένης τριλογίας φαντασίας «Η τριλογία του κόσμου», Φίλιπ Πούλμαν, ο οποίος έλαβε χθες το JM Barrie Lifetime Achievment Award. To ετήσιο βραβείο διοργανώνεται από τη φιλανθρωπική οργάνωση Action for Children’s Arts.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή