Πρόσωπα της Παρασκευής

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικαστήριο στην Αυστραλία δικαίωσε τον Τζέφρεϊ Ρας (φωτ.) για τη γνωστή υπόθεση του ειδησεογραφικού δικτύου Nationwide News, το οποίο κατηγόρησε τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση προς τη συμπρωταγωνίστριά του Ερίν Νόρβιλ, στο θεατρικό έργο «Βασιλιάς Ληρ». Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε πως ο εκδοτικός όμιλος θα καταβάλει αποζημίωση 608.680 δολαρίων. Ο ηθοποιός, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι η καριέρα του «αμαυρώθηκε ανεπανόρθωτα» από τα δημοσιεύματα της εφημερίδας το 2015.

(…) Το  όνομά της συζητήθηκε πολύ, με αφορμή τα περασμένα βραβεία Οσκαρ, όπου, αν και απόλυτο φαβορί, ηττήθηκε τελικά από την Ολίβια Κόλμαν. Ο λόγος για την Γκλεν Κλόουζ, η οποία προχωράει παρακάτω, αφού συμφώνησε με το Netflix ώστε να συμμετάσχει στη νέα ταινία του Ρον Χάουαρντ, με τον εύγλωττο τίτλο «Hillbilly Elegy». Εκεί μάλιστα η έμπειρη ηθοποιός θα συναντήσει την εξαιρετική –και επίσης κάπως αδικημένη από τα Οσκαρ– Εϊμι Ανταμς.

(…) Ο Hawkeye γίνεται ο επόμενος υπερήρωας της Marvel που θα αποκτήσει δική του σειρά στην πολυαναμενόμενη διαδικτυακή πλατφόρμα της Ντίσνεϊ, που αναμένεται να λειτουργήσει έως το τέλος του 2019. Οπως έγινε γνωστό, πρωταγωνιστής θα είναι ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, ο οποίος υποδύθηκε τον χαρακτήρα και στα κινηματογραφικά «Thor» και «Avengers».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή