Πρόσωπα της Τρίτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα συμμετάσχει φέτος στο Φεστιβάλ Επιδαύρου με τον «Προμηθέα Δεσμώτη» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη. Η βραβευμένη, ελληνικής καταγωγής, ηθοποιός Κάθριν Χάντερ (φωτ.) θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Επίδαυρο, ερμηνεύοντας τον ομώνυμο εμβληματικό χαρακτήρα στις 9 και 10 Αυγούστου, και μάλιστα στα ελληνικά. Η Χάντερ έχει ενσαρκώσει πληθώρα ανδρικών ρόλων και αναγνωρίζεται ως η πρώτη γυναίκα ηθοποιός που ανέλαβε τον ρόλο του βασιλιά Λιρ, το 1997.

(…) Τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Σάιμον Κονέκι ανακοίνωσε η Αγγλίδα τραγουδίστρια Αντέλ, ύστερα από τρία χρόνια έγγαμου βίου. Η αποκαλούμενη «βασίλισσα των χωρισμών» εντοπίστηκε παράλληλα σε γνωστό στούντιο ηχογραφήσεων στη Νέα Υόρκη, γεγονός που πυροδοτεί φήμες ότι έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζει το τέταρτο άλμπουμ. Τα πολυβραβευμένα άλμπουμ της «19»,«21» και «25» είναι εμπνευσμένα από παρόμοιες περιπτώσεις ερωτικής απογοήτευσης.

(…) Απεβίωσε στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία 87 ετών, ο επικεφαλής των κινηματογραφικών εταιρειών United Artists, Paramount και Columbia Ντέιβιντ Πίκερ. Ο Πίκερ ήταν ο άνθρωπος πίσω από τη δημιουργία της σειράς ταινιών του Τζέιμς Μποντ. Αναγνωρίζεται για τη σημαντική προσφορά του στη βιομηχανία του κινηματογράφου και η εταιρεία παραγωγής MGM τον αποκάλεσε «αληθινό οραματιστή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή