Πρόσωπα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοι οι σελέμπριτι της Αμερικής εμφανίστηκαν προχθές Δευτέρα, στο κόκινο χαλί του Μet Gala 2019, επιλέγοντας να φορέσουν ό,τι πιο υπερβολικό, παράξενο και φανταχτερό. Ξεχώρισαν, εκτός από τη Lady Gaga που άλλωστε αναμενόταν να κλέψει την παράσταση, η Κιμ Καρντάσιαν  (φωτ.), ο ηθοποιός Μπίλι Πόρτερ, που έφτασε σαν βασιλιάς στο κόκκινο χαλί, πάνω στον θρόνο του Φαραώ τον οποίο μετέφεραν έξι άνδρες, και η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, η οποία ντύθηκε… πολυέλαιος. Σε ρόλο οικοδέσποινας όπως κάθε χρόνο, ήταν η αρχισυντάκτρια της Vogue, Αννα Γουίντουρ.

(…) Είκοσι χρόνια μετά την πρεμιέρα της εμβληματικής ρομαντικής κομεντί «Αμελί», ο Γάλλος σκηνοθέτης Ζαν-Πιερ Ζενέ σχεδιάζει να γιορτάσει τα γενέθλια του έργου με έναν ευφάνταστο τρόπο. Ετοιμάζει ένα «mockumentary», δηλαδή ένα παρωδιακό ντοκιμαντέρ γύρω από την παραγωγή και τα γυρίσματα της «Αμελί», θυμίζοντας τον τρόπο που ο Πίτερ Τζάκσον γύρισε το «Forgotten Silver» δήθεν για τη γέννηση του σινεμά. Υπόσχεται πως το ντοκιμαντέρ θα είναι «αστείο, εμφανώς ανόητο, σατιρικό».

(…) Αναμένοντας την επίσημη κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, «Madame X», η θρυλική Μαντόνα ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει σειρά εμφανίσεων στην Αμερική και στην Ευρώπη. Η περιοδεία πρόκειται να ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, καταλήγοντας στις αρχές του 2020 στο Παρίσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή