Πρόσωπα της Τρίτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Eλπίζω αυτή να ήταν μια αφορμή για να ξυπνήσει και να βάλει τη ζωή του στον σωστό δρόμο», ευχήθηκε ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ (φωτ.) στον άντρα που τον κλώτσησε στην πλάτη στη διάρκεια μιας εκδήλωσης στη Νότιο Αφρική, υπογραμμίζοντας ότι δεν σχεδιάζει να καταθέσει μήνυση. Ο 71χρονος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε ότι τον είχαν κλωτσήσει μέχρι που είδε το σχετικό βίντεο.

(…) Να μην αποκαλύψουν κρίσιμες λεπτομέρειες από την πλοκή της νέας του ταινίας, «Once Upon a Time in Hollywοοd», στο ευρύ κοινό ζητάει από τους δημοσιογράφους και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους της αποψινής πρεμιέρας στο Φεστιβάλ των Καννών ο Κουέντιν Ταραντίνο. «Αγαπώ το σινεμά, αγαπάτε το σινεμά. Είναι το ταξίδι της ανακάλυψης μιας ιστορίας για πρώτη φορά», πόσταρε στους λογαριασμούς του στο Instagram και στο Twitter. «Ζητώ μόνο να αποφύγετε να αποκαλύψετε οτιδήποτε θα εμποδίσει τους μετέπειτα θεατές να βιώσουν την ταινία με τον ίδιο τρόπο».

(…) Ενα… ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον θα συνοδεύει την πραγματική μπάντα της στις επερχόμενες περιοδείες, ανακοίνωσε η γυναίκα του αδελφού και τέως μάνατζερ της τραγουδίστριας, Πατ Χιούστον. Στα σχέδια για το μέλλον συμπεριλαμβάνονται, επίσης, η κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ με ανέκδοτο υλικό και η δημιουργία ενός μιούζικαλ. «Λίγο πριν πεθάνει, υπήρχε τόση αρνητική δημοσιότητα γύρω από το όνομά της… Οι άνθρωποι είχαν ξεχάσει πόσο μεγάλη ήταν. Αφησαν όλες τις προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή της να επισκιάσουν όλα όσα τους έκαναν να την αγαπήσουν εξαρχής», δήλωσε η Πατ Χιούστον. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή