Πρόσωπα της Δευτέρας

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απογοητευμένοι έφυγαν οι Ιρλανδοί θαυμαστές των Spice Girls από την πρώτη συναυλία τους ύστερα από επτά χρόνια, αφού η ποιότητα του ήχου ήταν πολύ κακή. Την ελπίδα ότι ο ήχος «θα είναι πολύ καλύτερος» στην επόμενη εμφάνισή τους εξέφρασε η Mel B. Πάντως, κάποιοι από τους 70.000 θεατές έκαναν λόγο για «εκπληκτικό σόου». Από την περιοδεία επανένωσης των Spice Girls απουσιάζει μόνο η Βικτόρια Μπέκαμ.

(…) Συγγνώμη από τη Νάταλι Πόρτμαν, επειδή δεν την προειδοποίησε ότι το δεύτερο μέρος της βιογραφίας του, με τίτλο «Then it Fell Apart», περιλάμβανε αναφορές στη «σχέση» τους, ζήτησε ο Moby (φωτ.). Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η συμπεριφορά του απέναντι στη 18χρονη, τότε, Πόρτμαν θα έπρεπε να είναι πιο υπεύθυνη, δεδομένου ότι είναι κατά 14 χρόνια μεγαλύτερός της.

(…) «Είναι περίεργο αλλά δεν με πονάει να βλέπω αυτά τα κομμάτια της ταινίας. Είναι αληθινά και, σε αντίθεση με την παιδική μου ηλικία, είναι δικά μου λάθη. Κανείς δεν με ώθησε να κάνω ναρκωτικά και να πίνω», γράφει ο Ελτον Τζον (φωτ.) σε άρθρο του στην εφημερίδα The Guardian, με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Rocketman», σε σκηνοθεσία Ντέξτερ Φλέτσερ, που μιλάει για την πολυτάραχη ζωή του. Ο διάσημος μουσικός περιγράφει τη συγκίνηση που ένιωσε βλέποντας την ταινία, στην οποία τον ενσαρκώνει ο ηθοποιός Τάρον Ενγκερτον (γνωστός από την κατασκοπική κωμωδία «Kingsman»), αλλά και το πώς έδωσε την έγκρισή του για ένα φιλμ που δεν θα ωραιοποιούσε καταστάσεις. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή