Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν πιστεύατε πως είχατε δει το τελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones», έχετε (περίπου) λάθος. Φυσικά, η σειρά έχει πράγματι τελειώσει, ωστόσο το HBO βρήκε τον τρόπο να προσφέρει ένα συγκινητικό και ανθρώπινο αντίο στους ήρωες που αγάπησε το κοινό, αλλά και στους ανθρώπους που έφεραν αυτόν τον θαυμαστό κόσμο στις οθόνες μας. Το δίωρο ντοκιμαντέρ «The Last Watch» περιλαμβάνει πλούσιο παρασκηνιακό υλικό, αλλά κυρίως τις στιγμές όπου ηθοποιοί όπως ο Κιτ Χάρινγκτον (φωτ.) και η Εμίλια Κλαρκ μαθαίνουν τη μοίρα των χαρακτήρων τους.

(…) Ενα ακόμη όμορφο τραγούδι στην ενότητα των «Σκέτων» έρχεται να προσθέσει ο Σωκράτης Μάλαμας, ο οποίος εδώ και καιρό τροφοδοτεί το κανάλι του στο YouTube με λιτές διασκευές παλιών λαϊκών τραγουδιών. Αυτή τη φορά πρόκειται για το «Ασπρο πουκάμισο φορώ» του Βασίλη Τσιτσάνη, το οποίο ερμήνευσε πρώτος ο Στέλιος Καζαντζίδης. Μαζί με τον Μάλαμα, στο τραγούδι βρίσκεται και η Ιουλία Καραπατάκη.

(…) «Συγκινητικές και απροσδόκητες» χαρακτηρίζει τις εξελίξεις του επερχόμενου τρίτου κύκλου του «Stranger Things», ο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς Ντέιβιντ Χάρμπουρ. Το δημοφιλές σόου του Netflix, που επιστρέφει στις 4 Ιουλίου, αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς οι νεαροί πρωταγωνιστές του βρίσκονται πια για τα καλά στο στάδιο της εφηβείας, γεγονός που σίγουρα θα επηρεάσει και τις κατευθύνσεις ολόκληρης της αφήγησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή