Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρέιλερ της αναμενόμενης νέας σειράς του CBS «Star Trek: Picard» παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες, ακριβώς 25 χρόνια από την ημέρα που παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο του «Star Trek: The Next generation», προαναγγέλλοντας την επιστροφή του σερ Πάτρικ Στιούαρτ (φωτ.), 78 ετών πλέον, ως  Ζαν-Λικ Πικάρ, κυβερνήτη του «USS Enterprise-D». Το teaser ξεκινά με μια γυναικεία φωνή που απαριθμεί όλες τις διακρίσεις του κυβερνήτη στα χρόνια της ενεργού δράσης του και καταλήγει, «πριν από 15 χρόνια μας άφησες στο σκοτάδι, αφού τέθηκες επικεφαλής της μεγαλύτερης αρμάδας στην ιστορία». Ακολουθεί δραματική μουσική και η ερώτηση, «πες μας, γιατί εγκατέλειψες τον αστρικό στόλο, κυβερνήτη;».

(…) Στη μακρά και επιτυχημένη καριέρα της η ηθοποιός Τίλντα Σουίντον προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο με εντελώς νέα ιδιότητα: Είναι η επιμελήτρια μιας έκθεσης για τη Βιρτζίνια Γουλφ, μια ανάθεση που της έγινε εξαιτίας του πρωταγωνιστικού της ρόλου στην ταινία «Ορλάντο» που σκηνοθέτησε η Σάλι Πότερ, πριν από 27 χρόνια. Η έκθεση με τίτλο «Orlando» εγκαινιάστηκε πρόσφατα και παρουσιάζεται έως 11/7 στη νεοϋορκέζικη γκαλερί Aperture.

(…) Πάρα την πολλά υποσχόμενη επάνοδο και την ανταπόκριση του κοινού, η περιοδεία των «Spice Girls», του διάσημου γυναικείου συγκροτήματος των ’90s δεν εξελίσσεται καλά. Μία ακόμη συναυλία με σοβαρά προβλήματα ήχου εξόργισε τους θεατές που ζήτησαν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή