Πρόσωπα της Πέμπτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι επίσημο: H σειρά «Russian Dolls» επιστρέφει στο Netflix για δεύτερη σεζόν. Συμπαραγωγός και πρωταγωνίστρια είναι και πάλι η Νατάσα Λιόνε (φωτ.). Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με φιλοσοφικές προεκτάσεις, όπου η πρωταγωνίστρια δεν σταματά να πεθαίνει. Η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και η ακριβής ημερομηνία προβολής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

(…) H Τζένιφερ Λόπεζ, με αφορμή τα 50ά γενέθλιά της, ξεκίνησε την περιοδεία της «It’s My Party: The Live Celebration» με μια συναυλία στο Forum του Λος Αντζελες. To highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που στη σκηνή ανέβηκε η 11χρονη κόρη της, Εμι. Μαζί τραγούδησαν το «Limitless» από την ταινία της «Second Act», στην οποία παίζουν και οι δύο. Η Λόπεζ, μάλιστα, κοινοποίησε ένα βίντεό τους στο Instagram γεμάτη υπερηφάνεια.

(…) Εκκληση στους νεόκοπους επισκέπτες του Τσερνομπίλ να σεβαστούν τον χώρο του πυρηνικού δυστυχήματος, όπου δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, έκανε ο δημιουργός της ομώνυμης δημοφιλούς σειράς του HBO, Κρεγκ Μαζέν. Επηρεασμένοι από το ομολογουμένως εξαιρετικό τηλεοπτικό αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι τουρίστες πηγαίνουν στην περιοχή, τραβώντας ωστόσο χαρωπές σέλφι και βίντεο, μπροστά από απομεινάρια που παραπέμπουν σε καταστροφή και θάνατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή