Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βιογραφικό ντοκιμαντέρ ετοιμάζει ο σπουδαίος κινηματογραφιστής Τζουζέπε Τορνατόρε με θέμα τον εξίσου μεγάλο κινηματογραφικό συνθέτη Ενιο Μορικόνε (φωτ.) και καθώς φαίνεται εκεί θα υπάρχει και ελληνική… εκπροσώπηση. Συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Morricone της Λάρισας, μοναδικός στο είδος του παγκοσμίως, ο οποίος δέχθηκε πρόσφατα επισκέψεις από την Ιταλία. Μέλη της Ακαδημίας του Τορνατόρε μετέφεραν την επιθυμία του σκηνοθέτη ο Σύλλογος να επισκεφθεί τον Μορικόνε στη Ρώμη και εκεί να γίνουν γυρίσματα, τα οποία θα ενταχθούν στο ντοκιμαντέρ. Το τελευταίo αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών του 2020.

(…) Μεγάλο ενθουσιασμό έχει προκαλέσει η επιστροφή της ταινίας «Οι Αγγελοι του Τσάρλι». Και αυτό όχι μόνο εξαιτίας των πρωταγωνιστριών, αλλά και μιας πολύ αξιοπρόσεκτης συνεργασίας όσον αφορά τη μουσική επένδυση της ταινίας. Η Μάιλι Σάιρους, η Αριάνα Γκράντε και η Λάνα Ντελ Ρέι (φωτ.), όπως ανακοίνωσαν, θα συνεργαστούν και θα ερμηνεύσουν το τραγούδι, το οποίο αποκαλύπτεται στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

(…) Οι Σάρον Τζόουνς (φωτ.) και Τσαρλς Μπράντλεϊ υπήρξαν οι δύο πιο σπουδαίες φωνές της σύγχρονης σόουλ. Μπορεί να μη ζει κανένας από τους δύο εξαιτίας του καρκίνου, αλλά η δισκογραφική Daptone Records κρατάει τη μουσική τους ζωντανή, με μια μεταθανάτια κυκλοφορία, στην οποία τους ακούμε να διασκευάζουν το τραγούδι «Hey Brother (Do Unto Others)». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή