Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είδηση ότι η Φλόρενς Γουέλς (φωτ.) και η μπάντα της θα πραγματοποιήσουν συναυλία στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, που περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων. Οι τιμές τους ανακοινώθηκαν, και η αγορά ξεκινά την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 11 μ.μ. ώρα Ελλάδος, πράγμα που προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό στους φαν του συγκροτήματος.

(…) Ο διεθνούς φήμης τσελίστας Γιο Γιο Μα, εκτός από το να δώσει μια sold out προγραμματισμένη συναυλία στο Ηρώδειο, πραγματοποίησε και μερικές αθόρυβες εμφανίσεις, μιας και είναι γνωστός για την κοινωνική του ευαισθητοποίηση. Ο κινεζικής καταγωγής σολιστ εμφανίστηκε ως πλανόδιος μουσικός στο λιμάνι του Πειραιά στην Πύλη 8 το βράδυ της Παρασκευής, και το Σάββατο στα γραφεία του περιοδικού «Σχεδία» επί της οδού Κολοκοτρώνη, αλλά και σε άλλα σημεία της Αθήνας, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία και σε κοινό που δεν έχει οικονομική δυνατότητα να τον ακούσει.

(…) Πολλές σειρές του Netflix έκαναν πάταγο, αλλά σίγουρα το «Stranger Things» με πρωταγωνίστρια τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν κατατάσσεται στις πιο πολυσυζητημένες. Σήμερα λοιπόν επιστρέφει με την τρίτη σεζόν, η οποία θα έχει 8 νέα επεισόδια. Η ιστορία της σειράς ξεκίνησε με τη μυστηριώδη εξαφάνιση του μικρού Γουίλ και κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα το κοινό να περιμένει τα νέα επεισόδια με ανυπομονησία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή