Πρόσωπα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης ορίστηκε από την κυβέρνηση γενικός γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975, είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Πολιτική (MPP) από το John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard στις ΗΠΑ. Από το 2017 μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του διευθυντή Marketing & Επικοινωνίας του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

(…) Σε μια ταινία με θέμα τον φοβερό κόσμο του αμερικανικού κινηματογράφου κάνει την επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη ο μέγας Αλ Πατσίνο. Η νέα δημιουργία του Κουέντιν Ταραντίνο που πρόκειται σύντομα να βγει στις αίθουσες έχει τίτλο «Once Upon A Time… in Hollywood» και ο 80χρονος σταρ υποδύεται τον Μάρβιν Σβαρτζ, ατζέντη ενός διάσημου πρωταγωνιστή του σινεμά και της τηλεόρασης που το αστέρι του αρχίζει να σβήνει. Ολα αυτά συμβαίνουν στο Χόλιγουντ του 1969, και τον νεαρό πελάτη του Πατσίνο υποδύεται ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, alter ego του πραγματικού Αλ Πατσίνο.

(…) Το όνομα του 16χρονου Κάιλ «Bugha» Γκερσντόρφ μπορεί να μη σας λέει και πολλά, αλλά εδώ και μερικές μέρες ο πιτσιρικάς από την Πενσιλβάνια εξαργύρωσε τις πολλές ώρες που πέρασε μπροστά σε μια οθόνη, καθώς είναι ο μεγάλος νικητής του παγκόσμιου πρωταθλήματος Fortnite, του ηλεκτρονικού παιχνιδιού που κάνει θραύση στους εφήβους, και πλουσιότερος κατά περίπου 3 εκατομμύρια λίρες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή