Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα άγνωστο άλμπουμ του μετρ της τζαζ Μάιλς Ντέιβις (φωτ.) θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με το BBC, το ερχόμενο φθινόπωρο, 30 χρόνια μετά τον θάνατό του. Πρόκειται για το άλμπουμ με τίτλο «Rubberband», που ο Ντέιβις ηχογράφησε το 1985 και το οποίο  θα σηματοδοτούσε το πέρασμά του στη Warner Bros. Records από τη δισκογραφική Columbia. Το άλμπουμ ολοκληρώθηκε από τους αρχικούς παραγωγούς και τον ανιψιό του Ντέιβις, τον Βινς Ουίλμπερν, ο οποίος έπαιζε και στην εν λόγω ηχογράφηση.

(…) Ενα κομμάτι από τον τάφο του Ιαν Κέρτις (φωτ.) των Joy Division στο οποίο οι φαν του συγκροτήματος και του τραγουδιστή άφηναν λουλούδια και αναμνηστικά εκλάπη πριν από μερικές ημέρες. Το κομμάτι αντικαταστάθηκε, αλλά είναι η δεύτερη φορά που ο Κέρτις δεν μπορεί να «ησυχάσει». Το 2008 εκλάπη η αρχική ταφική πλάκα με χαραγμένο το όνομα του τραγουδιστή, τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου και την επιγραφή «Love will tear us apart», τη μεγαλύτερη επιτυχία του συγκροτήματος, και μάλλον ήταν η δεύτερη απόπειρα για να αφαιρεθεί η νέα επιγραφή.

(…) Η Χίλαρι και η Τσέλσι Κλίντον (φωτ.), μητέρα και κόρη, ενώνουν τις δυνάμεις τους και γράφουν την ιστορία δυναμικών γυναικών που εμπνέουν, αναλαμβάνουν ευθύνες και υψώνουν το ανάστημά τους απέναντι στο κυρίαρχο στάτους κβο. Το βιβλίο θα έχει τίτλο «The Book of Gutsy Women» και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή