Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη δεκαετή συνεργασία τους με το HBO και την τεράστια επιτυχία του «Game of Thrones», οι δημιουργοί του τηλεοπτικού έπους, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις (φωτ.), αποχωρούν για χάρη του Netflix. Οπως έγινε γνωστό, το δίδυμο υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με την πλατφόρμα έναντι 200 εκατ. δολαρίων. Με το ποσό αυτό το Netflix δεν αγοράζει κάποιο συγκεκριμένο πρότζεκτ, αλλά απλώς οτιδήποτε ετοιμάσουν στη συνέχεια…

(…) Ενα φωτογραφικό πορτρέτο της Μπιγιονσέ, που δημιούργησε ο φωτογράφος Τάιλερ Μίτσελ για editorial της αμερικανικής Vogue τον περυσινό Σεπτέμβριο, αγοράστηκε από τη Smithsonian National Portrait Gallery. Στη συγκεκριμένη εικόνα η Μπιγιονσέ, η οποία ακουμπά σε έναν λευκό κίονα μπροστά σε χρυσή κουρτίνα, φοράει βραδινό φόρεμα Valentino κι ένα τεράστιο καπέλο του Philip Treacy.

(…) Μία από τις πιο ποιητικές φωνές της αμερικανικής indie rock, ο Ντέιβιντ Μπέρμαν, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 52 χρόνων, όπως έκαναν γνωστό οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής του εταιρείας, χωρίς όμως να αναφέρουν την αιτία του θανάτου του. Ο Μπέρμαν έκανε τις πρώτες του επιτυχίες με το γκρουπ Silver Jews, που ίδρυσε το 1989 στο Νιου Τζέρσεϊ. Αν και το συγκρότημα απέκτησε πιστό κοινό σε όλη την Αμερική, ο Μπέρμαν ήταν αντίθετος στο να κάνει περιοδείες, κάτι που τελικά αποφάσισε το 2005, όταν κυκλοφόρησε το πέμπτο άλμπουμ των Silver Jews με τίτλο «Tanglewood Numbers».  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή