Πρόσωπα της Τρίτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυναμικά επιστρέφει στο κινηματογραφικό προσκήνιο ο Πέδρο Αλμοδόβαρ (φωτ.) με το επερχόμενο ρομαντικό – κοινωνικό δράμα «Pain and Glory» και πρωταγωνιστές την Πενέλοπε Κρουζ και τον Αντόνιο Μπαντέρας. Ο σπουδαίος δημιουργός έχει συνεργαστεί ξανά με τους λαμπερούς αυτούς αστέρες, ενώ η υπόθεση της ταινίας –όπως υποδεικνύει το πρώτο τρέιλερ– έχει έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία, ένα από τα οποία και η σχέση με τη μητέρα του (την υποδύεται η Κρουζ). Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου 2019.

(…) Ο γνωστός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς αποκάλυψε τον λόγο που δέχθηκε να συμμετάσχει στην πρόσφατη live action εκδοχή των δημοφιλών «Pokemon». Ο ηθοποιός, μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Deadpool», χάρισε τη φωνή του στον Πίκατσου για χάρη των παιδιών του, αφού όπως δήλωσε ήθελε να συμμετάσχει σε μια ταινία που εκείνα πραγματικά θα λάτρευαν.

(…) Αρχισαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το θεατρικό master class του προέδρου του μεταπτυχιακού προγράμματος του Actors Studio Drama Class, Ανδρέα Μανωλικάκη, το οποίο πραγματοποιείται για δέκατη χρονιά από την Ελληνοαμερικανική Ενωση. Το εντατικό σεμινάριο, που θα διεξαχθεί στις 7-10 Ιανουαρίου με θέμα την «ανάλυση του κειμένου», απευθύνεται σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες, θεατρικούς συγγραφείς, σεναριογράφους, μεταφραστές και θεατρολόγους. Πληροφορίες στο 210-36.80.052.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή