Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή η σκηνογράφος Ρένα Γεωργιάδου (φωτ.), η οποία είχε συνεργαστεί στην τηλεόραση με τον Κώστα Κουτσομύτη σχεδιάζοντας σκηνικά και κοστούμια για παραγωγές όπως «Το τελευταίο αντίο», «Πρόβα νυφικού» κ.ά. Η Γεωργιάδου ήταν η πρώτη γυναίκα σκηνογράφος που σχεδίασε σκηνικά στο Ηρώδειο για την παράσταση «Ιφιγένεια η εν Ταύροις» του ΚΘΒΕ το 1972. Συνεργάστηκε με την κρατική σκηνή της Βόρειας Ελλάδας σε πολλές παραγωγές της και υπήρξε η πρώτη γυναίκα υπεύθυνη τεχνικού τομέα του Εθνικού Θεάτρου. Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο Β΄ Νεκροταφείο.

(…) «Τελειώνει» καριέρες το υπερβολικό Netflix, όπως φαίνεται στην Αμερική, αλλά δεν φταίει μόνο αυτό. Η εταιρεία παραγωγής του Ρόμπερτ Ντε Νίρο προχώρησε σε αγωγή 6 εκατ. δολαρίων κατά πρώην μεγαλοστελέχους της, που αποχώρησε πριν από λίγους μήνες, για υπεξαίρεση χρημάτων και σπατάλη πόρων της εταιρείας για προσωπικά ταξίδια και πληρωμή ξενοδοχείων αλλά και για παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών στη διάσημη πλατφόρμα εν ώρα εργασίας.

(…) Δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Τζόνι Φλιν ως Ντέιβιντ Μπόουι. Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Stardust», η οποία θα αφηγείται τη νεανική ζωή του τραγουδιστή προτού γίνει το απόλυτο είδωλο της μουσικής και όχι μόνον. Η ταινία επικεντρώνεται στην περίοδο όπου ο Μπόουι κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική και δημιουργεί την περσόνα Ziggy Stardust, το άλτερ έγκο του, που θα ανεβάσει αργότερα στη σκηνή του κόσμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή