Πρόσωπα της Πέμπτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίσω στον κινηματογραφικό μύθο του «Matrix» θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, ο Κιάνου Ριβς (φωτ.) και οι υπόλοιποι συντελεστές της επιτυχημένης τριλογίας, η οποία (πρώτη ταινία) κλείνει φέτος 20 χρόνια από την κυκλοφορία της. Οι ανακοινώσεις είναι πλέον επίσημες, με τη Λάνα Γουατσόφσκι να βρίσκεται ξανά στη σκηνοθεσία, έχοντας και τις ευλογίες της αδελφής της, Λίλι, και την παραγωγή να ξεκινάει το 2020. Πώς θα δείχνει άραγε ένα «Μatrix» στην εποχή των σόσιαλ μίντια;

(…) Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του μουσικού φιλμ «Western Stars», το οποίο θα αποτελέσει κινηματογραφικό συνοδευτικό στο πρόσφατο ομώνυμο άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν. Με το ίδιο το «Αφεντικό» στη σκηνοθεσία, η ταινία απεικονίζει στην ουσία μια λάιβ εκτέλεση ολόκληρου του δίσκου με πλήρη μπάντα και ορχήστρα, σε έναν χώρο που από τον Σπρίνγκστιν προσδιορίζεται ως «ένας αχυρώνας 100 ετών, γεμάτος με το καλύτερο είδος φαντασμάτων και άλλων πνευμάτων». Αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο.

(…) Τον Ντουέιν Τζόνσον ανέδειξε ως τον πιο καλοπληρωμένο άνδρα ηθοποιό της χρονιάς, η πιο πρόσφατη λίστα του Forbes. Σύμφωνα με αυτή ο «The Rock» κέρδισε τους τελευταίους 12 μήνες περίπου 89,4 εκατομμύρια δολάρια από ταινίες όπως το 6ο σίκουελ του «Fast and the Furious» και ο «Ουρανοξύστης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή