Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμέσως μετά τη λήξη του Φεστιβάλ Βενετίας το παγκόσμιο κινηματογραφικό ενδιαφέρον έχει μεταφερθεί στο Τορόντο, εκεί όπου συχνά παρουσιάζονται και αρκετοί οσκαρικοί διεκδικητές. Μέχρι τώρα εκεί έχουν ξεχωρίσει το «Hustlers» με την Τζένιφερ Λόπεζ (φωτ.) επικεφαλής μιας ομάδας πανούργων στρίπερ και το «Α Beautiful Day in the Neighborhood» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς.

(…) Την απόφασή της να εγκαταλείψει τη μουσική βιομηχανία ανακοίνωσε η δημοφιλέστατη ράπερ Νίκι Μινάζ (φωτ.). Η 36χρονη Αμερικανίδα σταρ με δεκάδες χιτ αλλά και βραβεία στη συλλογή της, τουίταρε πως «αποφάσισα να αποσυρθώ και να κάνω οικογένεια», καλώντας στη συνέχεια τους φαν να συνεχίζουν να τη στηρίζουν. Η συγκεκριμένη δήλωση πάντως δεν έχει πείσει και πολλούς από τους ανθρώπους του χώρου, οι οποίοι θεωρούν πως στη χειρότερη περίπτωση, η Μινάζ θα κάνει ένα διάλειμμα επιστρέφοντας σύντομα στις (επικερδέστατες) δραστηριότητές της.

(…) Ενα πολύ όμορφο κομμάτι που κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες μέσα στο Σαββατοκύριακο, προλογίζει τον νέο, επερχόμενο (13/9) δίσκο «Birth of Violence» της Chelsea Wolfe (φωτ.). Το «Deranged for Rock N’ Roll» τιμά… τον τίτλο του, με την πολύ ιδιαίτερη Καλιφορνέζα τραγουδοποιό να μας συστήνει ξανά το μείγμα μελωδίας και σκληρού ήχου που την έκανε γνωστή. Πολύ ωραίο και ατμοσφαιρικό είναι και το αντίστοιχο βιντεοκλίπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή