Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον πρόδωσε η καρδιά του στα 58 του χρόνια, θα μείνουν όμως τα τραγούδια του που αγάπησαν πολλοί, καθώς ο Αμερικανός συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής Ντάνιελ Τζόνστον (φωτ.) ήταν μια εμβληματική φιγούρα της indie rock σκηνής, με φανατικούς θαυμαστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Κερτ Κομπέιν των Νirvana, ο οποίος τον βοήθησε να υπογράψει συμβόλαιο το 1994 με τη δισκογραφική εταιρεία Atlantic. Ο Τζόνστον πάλεψε στη ζωή του με σοβαρή ψυχική νόσο.

(…) Θερμό χειροκρότημα απέσπασε η Ρενέ Ζελβέγκερ για την ερμηνεία της στον ρόλο της θρυλικής Τζούντι Γκάρλαντ στο φιλμ «Judy», στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο. H ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Ρούμπερτ Γκουλντ, διαδραματίζεται το 1968, όταν η Γκάρλαντ πηγαίνει στο Λονδίνο για μια σειρά συναυλιών, και εστιάζει στην απαιτητική καριέρα της αλλά και στους προσωπικούς της δαίμονες. Η Ρενέ Ζελβέγκερ έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές για τη μεταμόρφωσή της και τον τρόπο που προσεγγίζει την Γκάρλαντ.

(…) Να μας… ξεροψήσει έχει βαλθεί τόσο το Netflix όσο και οι δημιουργοί του «El Camino», της επερχόμενης ταινίας που θα δώσει συνέχεια στην ιστορία του «Breaking Bad». Στο νέο τρέιλερ που παρουσιάστηκε χθες, ο Ααρον Πολ, ο οποίος θα υποδυθεί ξανά τον Τζέσι Πίνκμαν, βυθίζεται στα όσα εφιαλτικά έζησε στο πλευρό του κυρίου Heisenberg. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή