Πρόσωπα της Τετάρτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χορογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής του μπαλέτου της ΕΛΣ Κωνσταντίνος Ρήγος (φωτ.) είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης. Τα υπόλοιπα μέλη αποτελούν ο νομικός Χρήστος Λάζος, η αρχιτέκτων Ελένη Τζάνου, ο σκηνοθέτης Χριστόφορος Χριστοφής και η υπάλληλος του ΟΠΑΝΔΑ Βικτώρια Ζυγούρου-Καρτάλη. Το διοικητικό συμβούλιο θα συνεργαστεί με τη διευθύντρια της ΚΣΟΤ Βίκυ Μαραγκοπούλου.

(…) Mόλις 21.000 άτομα ενδιαφέρθηκαν να αποκτήσουν τη βιογραφία του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον «For the Record», πολύ λιγότεροι σε σχέση με όσους ήθελαν να διαβάσουν τα απομνημονεύματα της Μάργκαρετ Θάτσερ ή του Τόνι Μπλερ. Ο Κάμερον ήταν ο πρωθυπουργός που οδήγησε τη Βρετανία στο δημοψήφισμα για το περίφημο Brexit, τα αποτελέσματα του οποίου ακόμη ταλαιπωρούν τους Βρετανούς και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

(…) O Τζόκερ του Χοακίν Φίνιξ δεν θα κάνει στάση στο Κολοράντο, στο σινεμά όπου το 2012 σκοτώθηκαν 12 άτομα από τον Τζέιμς Χολμς, ο οποίος ντυμένος με στολή παραλλαγής πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Σκοτεινός Ιππότης» και άρχισε να πυροβολεί το κοινό. Με επιστολή τους οι οικογένειες των θυμάτων ζητούν από τους παραγωγούς της ταινίας αντί προβολής να κάνουν δωρεά σε ομάδες που βοηθούν θύματα παρόμοιων επιθέσεων.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή