Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε επείγουσα αγγειοκαρδιοχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε χθες ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος (φωτ.), ο οποίος υπέστη ρήξη διαχωριστικού ανευρύσματος ανιούσης αορτής. Ο κ. Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Εκτός γραμμής» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όταν ένιωσε αδιαθεσία στο στούντιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες βράδυ η διοίκηση του Ιπποκρατείου νοσοκομείου, «εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες, περίπου, ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15».

(…) Στη σκηνοθέτιδα Σοφία Πάσχου απονεμήθηκε το βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή», το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ. Το βραβείο απονέμεται κάθε δύο χρόνια σε μια νέα δημιουργό κάτω των 30 ετών στη μνήμη της σκηνοθέτιδος και ηθοποιού Ελευθερίας Σαπουντζή. Συνυποψήφιες της Σοφίας Πάσχου ήταν οι Γεωργία Μαυραγάνη, Σίσσυ Τουμάση, Ηρώ Μπέζου, Σοφία Κόκκαλη και Ιώ Βουλγαράκη. Το βραβείο απονεμήθηκε από την καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας, Μπέτυ Αρβανίτη.

(…) H θρυλική σχεδιάστρια κοστουμιών Ανθεα Σίλμπερτ έρχεται στη Θεσσαλονίκη, καλεσμένη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, για μια ειδική προβολή της ταινίας «Το μωρό της Ρόζμαρι» του Ρομάν Πολάνσκι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στο Ολύμπιον. Η Σίλμπερτ ήταν υποψήφια για δύο Οσκαρ κοστουμιών, για τις ταινίες «Chinatown» και «Julia», ενώ έχει συνεργαστεί με τους Μάικ Νίκολς, Τζακ Νίκολσον, Μία Φάροου, Φέι Νταναγουέι, Ντάστιν Χόφμαν, Γουόρεν Μπίτι κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή