Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερικοί ηθοποιοί παίρνουν πολύ σοβαρά τον ρόλο τους. Ετσι και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ (φωτ.) που στη νέα πολυαναμενόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «The Crown», υποδύεται την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, προκειμένου να ανταποκριθεί ιδανικά στην ερμηνεία, προσέγγισε μέντιουμ για να τη φέρει σε επικοινωνία με το πνεύμα της πριγκίπισσας. Δεν δίστασε να το αποκαλύψει η ίδια, λέγοντας μάλιστα ότι η πριγκίπισσα της έδωσε την έγκρισή της.

(…) Στο πλαίσιο του γενικότερου προβληματισμού για την κλιματική αλλαγή, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Νέα παγκόσμια πράσινη συμφωνία» τη Δευτέρα 21/10 στις 7.30 μ.μ. Κύριος ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος καθηγητής Οικονομικών Robert Pollin από το πανεπιστήμιο Massachusetts, Amherst και σχολιάστρια θα είναι η Φοίβη Κουντούρη, καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Οικονομολόγων Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας. Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 210-80.15.870, εσωτ. 539.

(…) Πριν από μερικούς μήνες η εισαγγελία του Παρισιού έθεσε στο αρχείο, χωρίς να προβεί σε καμία περαιτέρω ενέργεια, την καταγγελία μιας γυναίκας που είχε κατηγορήσει τον γνωστό σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν, ότι τη βίασε κατ’ επανάληψη, προχθές όμως, η υπόθεση «ξεπάγωσε», καθώς άλλες οκτώ γυναίκες ισχυρίζονται ότι υπήρξαν θύματά του. Σε μία από τις σπάνιες τοποθετήσεις του σχετικά με την υπόθεση, ο 60χρονος σκηνοθέτης δήλωσε ότι είναι όλα ψέματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή