Πρόσωπα της Τρίτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό τον συντονισμό του Ιωάννη Μάνου (φωτ.), συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας και πρώην προέδρου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, δώδεκα ιδρύματα της χώρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου για το 1821, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με την ομπρέλα της ΕΤΕ και το τρίπτυχο «Ιστορία – Δημιουργία – Εξέλιξη».

(…) «Πήγαμε στο Νetflix επειδή το Χόλιγουντ δεν μας ήθελε. Μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρω χρηματοδότηση από τα χολιγουντιανά στούντιο», δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC o Μάρτιν Σκορσέζε. Με αυτόν τον τρόπο ο διάσημος σκηνοθέτης δικαιολόγησε την απόφασή του να προβεί σε συμφωνία με την πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης για την κυκλοφορία της νέας του ταινίας «The Irishman», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι. Η ταινία θα ανέβει στο Netflix στις 27 Νοεμβρίου, ενώ θα παίζεται στους αμερικανικούς κινηματογράφους από την 1η Νοεμβρίου. Στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.

(…) Σύμμαχο στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον βρήκε η Μέγκαν Μαρκλ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Sunday Times, η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε μεγάλη θαυμάστρια της Μέγκαν Μαρκλ και σημείωσε ότι ο τρόπος που της φέρονται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η πίεση που της ασκούν στην προσωπική της ζωή είναι κάτι ανεξήγητο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή