Πρόσωπα της Τετάρτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο βιβλίο της Μάρως Δούκα (φωτ.) με τίτλο «Πύλη Εισόδου», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πατάκη, είναι ένα από τα λογοτεχνικά γεγονότα της σεζόν. «Πύλη εισόδου: Στο αχανές του κυβερνοχώρου», όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, μία ενδοσκόπηση με την πυκνότητα ενός μονολόγου για όλα τα σημαντικά και αβίαστα της ζωής. Το βιβλίο θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, ώρα 7 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πατάκη (Ακαδημίας 65).

(…) Η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασε, χθες, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Ιδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος το Πρόγραμμα Επετειακών Δράσεων με το οποίο θα συμμετέχει στον εθνικό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας κ. Χρήστος Μεγάλου παρουσίασε το πρόγραμμα από κοινού με εκπροσώπους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου (ΕΙΜ), των Γενικών Αρχείων του Κράτους, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Ιδρύματος «Τάκης Σινόπουλος – Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης», με τους οποίους συνεργάζεται.

(…) Ο Διονύσης Σαββόπουλος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Αλσος το ερχόμενο Σάββατο με το αφιέρωμα «Στο Woodstock εγώ ήμουν εδώ», για τα 50 χρόνια από τις τρεις μέρες μουσικής που σφράγισαν μια γενιά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή