Πρόσωπα της Τετάρτης

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως τον πιο πολυπαιγμένο καλλιτέχνη της δεκαετίας ανακήρυξε τον Ντρέικ (φωτ.) η πλατφόρμα του Spotify. Ο δημοφιλέστερος διαδικτυακός πάροχος μουσικής στον κόσμο ανακοίνωσε πως τα κομμάτια του Καναδού ράπερ ξεπέρασαν τα 28 δισ. θεάσεις, τοποθετώντας τον στην κορυφή της δεκαετίας, μπροστά από τον Εντ Σίραν. Ο δεύτερος, πάντως, είχε το πιο δημοφιλές τραγούδι της δεκαετίας, με 2,3 δισ. θεάσεις, για το «Shape of you».

(…) Δύο εξωτερικά μέλη της κριτικής επιτροπής για τα λογοτεχνικά βραβεία Νομπέλ παραιτήθηκαν χθες, προκαλώντας νέους κραδασμούς στον θεσμό. Ο Kristoffer Leandoer αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι δεν τον εκφράζουν οι αργοί ρυθμοί εκσυγχρονισμού της Ακαδημίας και η Gun-Britt Sundstrom επειδή διαφωνούσε με την απονομή του βραβείου στον Πέτερ Χάντκε.

(…) Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία της σούπερ ηρωίδας Black Widow, με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Με την ταινία, η Marvel φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί επιτυχιών. Η Γιόχανσον υποδύεται τη Νατάσα Ρομανόφ, μια πρώην κατάσκοπο της KGB που άλλαξε στρατόπεδο, και εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο συμμετέχει και στο επίπεδο της παραγωγής.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή