Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα πρόεδρος στο Δ.Σ. της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τοποθετείται η νομικός Βένια Παπαθανασοπούλου (φωτ.) σε αντικατάσταση του Βασίλη Καραμητσάνη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στο ΥΠΠΟ από τις 9 Δεκεμβρίου, για προσωπικούς λόγους. Η κυρία Παπαθανασοπούλου ήταν μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Απρίλιος 2006-Οκτώβριος 2009) και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της «Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάς» (Μάρτιος 2016-έως σήμερα), στην οποία παρέχει pro bono νομικές υπηρεσίες από το 2010.

(…) Εφυγε το περασμένο Σάββατο από τη ζωή, σε ηλικία 79 ετών, η Αννα Καρίνα, ηθοποιός-σύμβολο της γαλλικής νουβέλ βαγκ, η οποία συνέχισε να κάνει ταινίες μέχρι και το 2008. Παντρεμένη για ένα διάστημα με τον Ζαν-Λικ Γκοντάρ, η Καρίνα πρωταγωνίστησε σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες του Γάλλου δεξιοτέχνη, όπως «Τρελός Πιερό», «Ζούσε τη ζωή της», «Η κυρία θέλει έρωτα», «Alphaville» κ.ά. Η ασύγκριτη ομορφιά αλλά και η χάρη της στα συγκεκριμένα φιλμ την κατέστησαν σχεδόν θρυλική στη συνείδηση των σινεφίλ.

(…) Η πρώτη γυναίκα επικεφαλής του Γκλαστονμπέρι, μετά την Αντέλ το 2016, θα γίνει η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία ανακοίνωσε η ίδια τα χαρμόσυνα νέα στους θαυμαστές της μέσω σόσιαλ μίντια. Η Αμερικανίδα ποπ καλλιτέχνις θα εμφανιστεί στη σκηνή του σπουδαίου βρετανικού μουσικού φεστιβάλ την Κυριακή 28 Ιουνίου, κλείνοντας ουσιαστικά τις εκδηλώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή