Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσοι τη γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί της είχαμε να λέμε για τη γυναίκα με το χαμόγελο, τις ευαισθησίες, τον επαγγελματισμό, την υπέροχη οικογένειά της και την αγάπη της για την τέχνη. Η Ολγα Ταμπουρή Μπάμπαλη (φωτ.), καλλιτεχνική διευθύντρια του Sani Festival από το 1996, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα έπειτα από σκληρή, άνιση μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου.

(…) Φαίνεται πως οι πολυπληθείς φίλοι του «Star Trek» δεν θα έχουν τελικά τη χαρά να δουν τον Κουέντιν Ταραντίνο να σκηνοθετεί μία από τις αγαπημένες τους ταινίες. Ως γνωστόν, ο Αμερικανός κινηματογραφιστής είχε συμφωνήσει να τεθεί επικεφαλής μιας κατάλληλης μόνο για ενηλίκους εκδοχής του franchise φαντασίας, ωστόσο πρόσφατα δήλωσε πως αυτό πιθανότατα δεν θα συμβεί. Ο λόγος είναι πως ο Ταραντίνο δεν θέλει η δέκατη –και τελευταία όπως έχει πει– ταινία της καριέρας του να είναι «κάτι τόσο γιγάντιο όσο το “Star Trek”».

(…) Γνωστοποιήθηκαν χθες από την αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου οι πρώτες βραχείες λίστες για τις κατηγορίες των φετινών βραβείων Οσκαρ, μεταξύ των οποίων και εκείνη του καλύτερου ορίτζιναλ τραγουδιού. Πιο αξιοσημείωτη από εκεί είναι η τριπλή παρουσία του Ελτον Τζον, ο οποίος συμμετέχει με δύο κομμάτια από τον «Βασιλιά των λιονταριών» και ένα από το αυτοβιογραφικό «Rocketman».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή