Πρόσωπα της Πέμπτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να αποκαλύψω ότι είμαι το πρόσωπο της Versace», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ (φωτ.), αναρτώντας παράλληλα και φωτογραφίες από την επερχόμενη διαφημιστική καμπάνια για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2020. Η διάσημη σταρ είχε δημιουργήσει αίσθηση πριν από μερικούς μήνες, όταν εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου Versace με ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα.

(…) Νωρίτερα απ’ ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ «Taylor Swift: Miss Americana». Επίσημα θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου στο φεστιβάλ Sundance και από τις 31/1 θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix, που υπογράφει και την παραγωγή. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του πρότζεκτ, «το ντοκιμαντέρ αποτελεί μια ειλικρινή και συναισθηματικά αποκαλυπτική ματιά σε μια εμβληματική καλλιτέχνιδα της εποχής μας». Η Τέιλορ Σουίφτ ανήκει στη λίστα των πιο εμπορικών σταρ.

(…) Για τον «έμφυτο σεξισμό» που παρατηρεί σχεδόν σε καθημερινή βάση γύρω της μίλησε, σε πρόσφατη συνέντευξη, η Μάργκο Ρόμπι. Η Αυστραλή ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά πως σε συσκέψεις της εταιρείας παραγωγής, στην οποία η ίδια είναι επικεφαλής, οι επισκέπτες στρέφονται αυθόρμητα στους άνδρες συνεργάτες της για τις οικονομικού περιεχομένου ερωτήσεις τους, παρόλο που εκείνη έχει συνήθως τις απαντήσεις. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή