Πρόσωπα της Πέμπτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχει καλύψει την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ και τον πόλεμο στο Αφγανιστάν. Η δημοσιογραφική δουλειά του έχει βραβευθεί στη Βρετανία και όχι μόνο. Ωσπου προχθές, ο Τζακ Φεργουέδερ (φωτ.) τιμήθηκε και ως συγγραφέας: κέρδισε το βραβείο Costa για το «βιβλίο της χρονιάς», που εν προκειμένω ανήκει στο είδος της βιογραφίας, διαδραματίζεται στα χρόνια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και παρακολουθεί έναν Πολωνό αντιστασιακό, ο οποίος διεισδύει στο Αουσβιτς. Ο τίτλος του; «Ο εθελοντής».

(…) Με τραγούδια που παρουσιάζονται για πρώτη φορά από τον νέο του δίσκο (με άγνωστο ακόμη τίτλο), ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από την Inner Ear, καθώς και από το σύνολο της δισκογραφίας του αλλά και πολλά άλλα φίλων, αρχίζει τις εμφανίσεις του το Σάββατο 1/2 στο Κύτταρο ο Φοίβος Δεληβοριάς. Οι παραστάσεις έχουν τίτλο «Μόνο ψέματα».

(…) Ντυμένη απλά –το συγκεκριμένο υπερτονίστηκε από τα βρετανικά μίντια– και φορώντας το καλύτερο χαμόγελό της, η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε χθες το πρωί νηπιαγωγείο στο νότιο Λονδίνο. Προφανώς μαθημένη από τα δικά της παιδιά, κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον των νέων μικρών της φίλων για αρκετή ώρα, ενώ παράλληλα βοήθησε και στο σερβίρισμα του πρωινού. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή