Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αγάπη της για τα βιβλιοπωλεία έδειξε η Πάτι Σμιθ (φωτ.) με μια χειρονομία καλής θελήσεως, που δείχνει την ευαισθησία της μουσικού. Η ποιήτρια και ροκ ερμηνεύτρια, που θα παραλάβει και το λογοτεχνικό βραβείο της PEN America για το 2020, διάβασε μια είδηση σχετικά με μια ληστεία στο βιβλιοπωλείο Passages στο Πόρτλαντ, όπου στη λεία των ληστών περιλαμβάνονταν και δικά της βιβλία. Αμέσως τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη –που δεν πίστευε στα αυτιά του– και του έστειλε μια κούτα με υπογεγραμμένα αντίτυπα.

(…) Επίθεση μέσω σόσιαλ μίντια εξαπέλυσε η κυβέρνηση της Βραζιλίας εναντίον της υποψήφιας για Οσκαρ κινηματογραφίστριας Πέτρα Κόστα. Μέσω Twitter η κυβέρνηση Μπολσονάρο χαρακτήρισε την Κόστα ακτιβίστρια εναντίον της Βραζιλίας και «απόβρασμα» με αφορμή μια συνέντευξή της για το ντοκιμαντέρ της «The Edge of Democracy», το οποίο προβάλλεται στο Νetflix. Η Κόστα κατηγορεί την κυβέρνηση του πρώην στρατιωτικού για την αποψίλωση του Αμαζονίου και τις σκληρές τακτικές της αστυνομίας.

(…) Ικανοποιημένο είναι το μεγάλο αφεντικό της Ντίσνεϊ μετά την ανακοίνωση για τα 28,6 εκατομμύρια συνδρομητές που απέκτησε η νέα τηλεοπτική πλατφόρμα της εταιρείας μέσα σε τρεις μήνες μετά την έναρξή της. Ο Μπομπ Αϊγκερ αποκάλυψε επίσης την πρόθεση της εταιρείας να πάει σε 2η σεζόν η σειρά «Mandalorian» και ίσως γυριστούν spin offs για τους χαρακτήρες. Ετσι, μέχρι να έρθει το Disney+ στην Ελλάδα, ο Γιόντα θα έχει μεγαλώσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή