Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι ακόμη γνωστός ο ρόλος της, όμως η Τίλντα Σουίντον (φωτ.) φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική εκδοχή της ταινίας «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν Χο, που σάρωσε στα φετινά βραβεία Oσκαρ. Από τις αγαπημένες ηθοποιούς του σκηνοθέτη (έχει συμμετάσχει στις ταινίες του «Snowpiercer» και «Οκτζα»), η Σουίντον φέρεται πως θα συμπρωταγωνιστήσει στη σειρά του HBO μαζί με τον Μαρκ Ράφαλο. Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις του Μπονγκ Τζουν Χο, το εγχείρημα βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο.

(…) Πέθανε χθες σε ηλικία 56 ετών ο μουσικός παραγωγός και dj Αντριου Γουέδερολ, έπειτα από πνευμονική εμβολή. Από τους χαρακτηριστικότερους εκπροσώπους της acid house, την οποία έφερε στο προσκήνιο, ο Γουέδερολ ήταν ίσως ο πλέον περιζήτητος παραγωγός και dj της Βρετανίας στις αρχές του ’90. Από τις πιο γνωστές παραγωγές του ήταν εκείνη για το εξαιρετικά επιτυχημένο άλμπουμ «Screamadelica» (1991) των Primal Scream.

(…) Είναι ένας από τους δημοφιλέστερους ραδιο-σταθμούς της δυτικής ακτής των ΗΠΑ, με έδρα το Σιάτλ. Κάθε τόσο διοργανώνει αποκλειστικές ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών στο στούντιό του, που αναρτώνται στο ΥouΤube και ενίοτε γίνονται ανάρπαστες από τους λάτρεις της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο σταθμός ΚΕΧP προσκάλεσε τον Δεκέμβριο τη Μαρίνα Σάττι και το συγκρότημα Fones, ενώ το βίντεο με την εμφάνισή τους αναρτήθηκε το Σάββατο. Περιλαμβάνει τραγούδια όπως «Θα σπάσω κούπες», «Χίλιοι μάστοροι» και, φυσικά, τη «Μάντισσα». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή