Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ακύρωση της βρετανικής και ευρωπαϊκής περιοδείας της ανακοίνωσε η Λάνα Ντελ Ρέι (φωτ.), εξαιτίας ασθένειας που οδήγησε σε απώλεια της φωνής της. Η σχετική δήλωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Συγγνώμη που απογοητεύω τους πάντες την τελευταία στιγμή, όμως μια ασθένεια με αιφνιδίασε και έχασα εντελώς τη φωνή μου. Ο γιατρός σύστησε προς το παρόν τέσσερις βδομάδες ξεκούρασης».

(…) Για μερικούς είναι γνωστή από τη σειρά ταινιών «Φανταστικά πλάσματα», άλλοι την ξέρουν ως κόρη του Λένι Κράβιτζ και της Λίζα Μπονέ, όμως η ηθοποιός Ζόι Κράβιτζ ελκύει εσχάτως την προσοχή ως πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής εκδοχής της ταινίας «High Fidelity» του Στίβεν Φρίαρς, η οποία προβάλλεται σε δέκα επεισόδια από την πλατφόρμα Hulu. Το πρώτο έχει και ελληνικό άρωμα: ένας από τους υπαλλήλους στο δισκάδικο που διατηρεί ο χαρακτήρας της Κράβιτζ, φέρνει τον δίσκο «Γκάλοπ» της Λένας Πλάτωνος και παίζει το κομμάτι «Κι ακούμε “Σ’ αγαπώ”».

(…) Η είδηση θα μπορούσε να ολοκληρώνεται ως εξής: ο Νταν Μπράουν, συγγραφέας μυθιστορημάτων όπως ο «Κώδικας Ντα Βίντσι», με συνολικές πωλήσεις εκατομμυρίων αντιτύπων, θα κυκλοφορήσει ένα παιδικό βιβλίο. Εκτός από το βιβλίο όμως, ο Μπράουν ετοίμασε και ένα δίσκο κλασικής μουσικής με δικές του συνθέσεις που θα το συνοδεύει. Κατά δήλωσή του, η έμπνευση προήλθε από έργα όπως το «Ο Πέτρος και ο λύκος». Το δικό του πάντως λέγεται «Wild Symphony», αφηγείται τις περιπέτειες ενός ποντικού-μαέστρου και θα κυκλοφορήσει μαζί με το άλμπουμ τον Σεπτέμβριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή