Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα βιβλίο για τη σχέση της με τον μικρότερο αδελφό της, Ράντι, που πλέον πάσχει από άνοια, κυκλοφόρησε η ηθοποιός Νταϊάν Κίτον (φωτ.). Ο τίτλος του είναι «Brother and Sister» και εκτός από φωτογραφίες, κολάζ, ποιήματα, επιστολές και ημερολογιακές καταχωρίσεις του αδελφού της, περιλαμβάνει κυρίως μια εξιστόρηση για την καταβύθισή του στον κόσμο της ψυχικής ασθένειας. «Εύχομαι να είχα μπορέσει να του δώσω περισσότερη αγάπη και προσοχή», δήλωσε η Κίτον σε εκδήλωση για το βιβλίο.

(…) Χιλιάδες πολύχρωμα γιλέκα διάσωσης, 2.400 για την ακρίβεια, φορεμένα στο παρελθόν από κάποιον πρόσφυγα ή μετανάστη που επιχείρησε να περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα με βάρκα, καλύπτουν εδώ και λίγες ημέρες τους κίονες στην πρόσοψη του Ινστιτούτου Τεχνών της Μινεάπολις των ΗΠΑ. Πρόκειται για το τελευταίο καλλιτεχνικό πρότζεκτ του  Αϊ Ουέι Ουέι, με τίτλο «Ασφαλές Πέρασμα», το οποίο, σύμφωνα με το CNN, δημιουργήθηκε από σωσίβια που δώρισαν στον Κινέζο καλλιτέχνη οι Αρχές της Λέσβου.

(…) Επί δεκαετίες στήριζε ανοιχτά το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, όμως πρόσφατα πήρε θέση υπέρ της προεδρικής υποψηφιότητας του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης (και δισεκατομμυριούχου) Μάικ Μπλούμπεργκ, με το κόμμα των Δημοκρατικών. Ο λόγος για τον Κλιντ Iστγουντ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Wall Street Journal δήλωσε ότι η υποψηφιότητα του Μπλούμπεργκ «είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή