Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για προπαγάνδα εναντίον του καθεστώτος της χώρας του καταδικάστηκε ο Ιρανός σκηνοθέτης Μοχάμαντ Ρασούλοφ, που στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου κέρδισε τη Χρυσή Αρκτο για το «There is no evil». Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Ρασούλοφ, που δεν είχε μπορέσει να παρευρεθεί στο Βερολίνο λόγω απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα του, ειδοποιήθηκε για την καταδικαστική απόφαση, μέσω γραπτού μηνύματος.

(…) Την Ελλάδα επισκέφθηκαν οι ηθοποιοί Στιβ Κούγκαν (φωτ.) και Ρομπ Μπράιντον, στο πλαίσιο της τέταρτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «The Trip» του BBC, που ακολουθεί τους δύο Βρετανούς σε γαστρονομικές εξορμήσεις ανά τον κόσμο. Στα τελευταία της επεισόδια, η σειρά ξεκινάει την περιήγησή της από την αρχαία Τροία και τη Λέσβο, ενώ συνεχίζεται μεταξύ άλλων στη Χαλκιδική, στους Δελφούς, στην Αθήνα, στο Ναύπλιο και στην Επίδαυρο, στην Υδρα, στη Μάνη, στην Πύλο και στην Ιθάκη.

(…) Το συμπεριέλαβε στον τελευταίο του δίσκο, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο με τίτλο «Free». Οι στίχοι του προέρχονται από ένα ποίημα του Λου Ριντ που αναφέρεται στους ανθρώπους χωρίς πατρίδα, οι οποίοι «δεν έχουν δικαιώματα και δεν γνωρίζουν πώς να πεθάνουν ειρηνικά». Αυτό είναι με δυο λόγια το κομμάτι «We are the people» που ο Ιγκι Ποπ επένδυσε με ένα βίντεοκλιπ, το οποίο αναρτήθηκε προ ημερών στο επίσημο κανάλι του στο ΥouΤube.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή