Πρόσωπα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

(…) Μαζί με την παρουσίαση του τελικού τρέιλερ, τα Marvel Studios κυκλοφόρησαν σήμερα την ολοκαίνουργια αφίσα της ταινίας «Black Widow». Οι λάτρεις της Σκάρλετ Γιόχανσον (φωτ.) περιμένουν ανυπόμονα το λανσάρισμα, προκειμένου να την απολαύσουν ως πρωταγωνίστρια στον θαυμαστό κόσμο της Marvel, όπου έκανε το ντεμπούτο της το 2010 στο «Iron Man 2». Στις ταινίες που ακολούθησαν, το «Captain America» και τους «Εκδικητές», η Γιόχανσον μεταμόρφωσε τον χαρακτήρα που υποδύεται από μια μονοδιάστατη σέξι κατάσκοπο σε μια ενδιαφέρουσα, βασανισμένη ύπαρξη.

(…) Το «Morning Watch» είναι μια σειρά που προβάλλει κλιπάκια – βίντεο, μικρές αυτοσχέδιες παραγωγές, ταινίες μικρού μήκους, ξεκαρδιστικά σκίτσα ή απλά οτιδήποτε έχει να κάνει με τις αγαπημένες μας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Στην πιο πρόσφατη έκδοση, μαθαίνουμε πώς ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και ο Ουίστον Ντιουκ έφεραν εις πέρας μία από τις σκηνές δράσης στη νέα ταινία του Netflix «Spenser Confidential», του Πίτερ Μπεργκ. 

(…) Ηταν ο τελευταίος επιζών του περίφημου κουαρτέτου του Τζον Κολτρέιν, το οποίο, με άλμπουμ όπως «My favorite things», «Live at Birdland» ή «A love supreme», καθόρισε την πορεία της τζαζ από τη δεκαετία του ’60 κι έπειτα. Οι προσωπικοί του δίσκοι, τα «The Real McCoy», «Tender moments» ή «Asante», αποτύπωσαν μια πιανιστική τζαζ ακόμα πιο ελεύθερη από συμβάσεις και με έντονη πνευματικότητα. Ακόμα και στον 21ο αιώνα συνέχισε να κυκλοφορεί σημαντικά άλμπουμ ο πιανίστας Μακόι Τάινερ. Tην Παρασκευή έφυγε από τη ζωή· ήταν 81 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή