Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τη διαρκώς εντονότερη κουβέντα που γίνεται γύρω από τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται, πήρε θέση η Μπίλι Αϊλις (φωτ.) με ένα βίντεο που προβλήθηκε ακριβώς πριν από την έναρξη της τελευταίας συναυλίας της. Η 18χρονη ποπ σταρ ως γνωστόν επιλέγει φαρδιά ρούχα, τα οποία δεν αφήνουν να διαγραφεί η σιλουέτα της, γεγονός που έχει σχολιαστεί τόσο θετικά όσο και αρνητικά. «Αν φοράω κάτι άνετο, δεν είμαι γυναίκα. Αν βγάλω μερικά ρούχα, τότε είμαι τσούλα. Κρίνουμε τους ανθρώπους με βάση το μέγεθός τους. Αποφασίζουμε ποιοι είναι. Αποφασίζουμε την αξία τους», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

(…) «Η απόφαση των εκδόσεων Hachette να ακυρώσουν την κυκλοφορία του βιβλίου του Γούντι Αλεν, με κάνει πολύ ανήσυχο. Οχι για εκείνον· δεν δίνω δεκάρα για τον κύριο Αλεν. Το ποιος θα λογοκριθεί μετά είναι που με τρομάζει». Αυτά δήλωσε πρόσφατα ο Στίβεν Κινγκ (φωτ.) με αφορμή τη γνωστή ιστορία του εκδοτικού οίκου που ακύρωσε την επερχόμενη λογοτεχνική κυκλοφορία του Αμερικανού σκηνοθέτη.

(…) Εναν λαμπερό σύμμαχο στην προσπάθειά του να ανοιχτεί στην αγορά της Αφρικής βρήκε το Netflix. Ο πρωταγωνιστής των τελευταίων «Star Wars», Τζον Μπογιέγκα (φωτ.) συμφώνησε να συνεργαστεί με την πλατφόρμα σε μία σειρά μη αγγλόφωνων ταινιών, με θέματα που προέρχονται ή απευθύνονται στην αφρικανική ήπειρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή