Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα ντοκιμαντέρ για τους Μπιτλς από τον σκηνοθέτη του «Aρχοντα των δαχτυλιδιών»; Γιατί όχι, ειδικά από τη στιγμή που ο Πίτερ Τζάκσον (φωτ.) δήλωσε ενθουσιασμένος με το εγχείρημα. Θα βασίζεται σε υλικό που κινηματογράφησε ο Μάικλ Λίντσεϊ-Χογκ, θα απεικονίζει τα «σκαθάρια» στη διάρκεια των ηχογραφήσεων του τελευταίου τους δίσκου, «Let it be», και θα λέγεται «The Beatles: Get Back». Τη διανομή ανέλαβε η Disney, ενώ η πρεμιέρα σε Αμερική και Καναδά έχει οριστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου.

(…) Oχι μόνο καινούργιο άλμπουμ, ονόματι «Chromatica», και μια επικείμενη περιοδεία, αλλά και ένα βιβλίο έχει στα σκαριά η Lady Gaga. Θα λέγεται «Channel Kindness: Stories of Kindness and Community» και θα περιλαμβάνει «εμψυχωτικές ιστορίες γραμμένες από νέους ανθρώπους», καθώς και «προσωπικές σημειώσεις ενδυνάμωσης», γραμμένες από την ίδια την καλλιτέχνιδα, που θα καταπιάνονται με τον σχολικό εκφοβισμό, το στίγμα της ψυχικής ασθένειας, την ασφάλεια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Ημερομηνία κυκλοφορίας, η 22η Σεπτεμβρίου.

(…) Προ ημερών, η συνεργασία του με τη Βασιλική Oπερα του Λονδίνου διακόπηκε. Αιτία, οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση είκοσι γυναικών. Η Oπερα του Λος Aντζελες, για τους αντίστοιχους ισχυρισμούς περί κακοποίησης που προήλθαν από τη δική της επικράτεια, διέταξε και σχετική έρευνα. Το αποτέλεσμα; Ο διάσημος Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο επέδειξε τουλάχιστον «ανάρμοστη συμπεριφορά» απέναντι σε πολλές γυναίκες και σε διάστημα πλέον των τριών δεκαετιών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή