Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιθυμία του Τζέισον Στέιθαμ να κάνει απολύτως ενήλικη την επερχόμενη κωμωδία «The man from Toronto», πρωταγωνιστώντας δίπλα στον κωμικό Κέβιν Χαρτ, δεν έγινε αποδεκτή από το στούντιο της Columbia και έτσι ο Αγγλος ηθοποιός αποσύρθηκε από τον ρόλο. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Γούντι Χάρελσον (φωτ.), ενώ το πολυαναμενόμενο φιλμ θα έχει, όπως φαίνεται, χαρακτήρα «άνω των 13», εξασφαλίζοντας έτσι μια πιο «ασφαλή» κυκλοφορία στις αίθουσες.

(…) Το αγαπημένο τραγούδι του Γιάννη Σπανού «Κάτω από τη μαρκίζα» διασκευάζει με τζαζ διάθεση ο Γιαν Βαν, σε ένα βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του YouΤube. Το κομμάτι, που εδώ ερμηνεύει με το χαρακτηριστικό του στυλ ο Φώτης Σιώτας, γράφτηκε το 1977 πάνω σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, ενώ η πρώτη εκτέλεση ήταν της Βίκυς Μοσχολιού.

(…) Απελπισμένη προσπάθεια να κρατήσει το σπίτι της κάνει η Βρετανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης Εσθερ Αντερσον. Αν το όνομά της δεν σας λέει κάτι, είναι διότι είναι όντως σχετικά άγνωστη· στο συγκεκριμένο οίκημα ωστόσο έμεινε και έγραψε μουσική κατά τη δεκαετία του 1970 ο θρυλικός Μπομπ Μάρλεϊ, ο οποίος εκείνη την εποχή διατηρούσε σχέση με την Αντερσον. Η τελευταία, στα 76 της σήμερα, κάνει διαδικτυακό έρανο προκειμένου να κρατήσει το σπίτι όπου, μεταξύ άλλων, γράφτηκε το «I shot the sheriff».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή