Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δώδεκα μέρες στην έρημο κάνοντας διαλογισμό, πλήρως απομονωμένος, πέρασε ο Τζάρεντ Λέτο (φωτ.), με αποτέλεσμα να μην έχει ιδέα για την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη. Οπως έγραψε ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Instagram, στην επιστροφή του συνάντησε έναν «πολύ διαφορετικό κόσμο, ο οποίος έχει αλλάξει για πάντα», ενώ συνέστησε στους θαυμαστές του να προσέχουν την υγεία τους και να μένουν στο σπίτι.

(…) Μια μπαλάντα με τίτλο «Let your love be known» την οποία αφιέρωσε στους Ιταλούς, στους γιατρούς και στους νοσηλευτές έγραψε και ανήρτησε στα social media ο Μπόνο. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή των U2, το κομμάτι του, το πρώτο που «κυκλοφορεί» από το 2017, αντλεί έμπνευση από τα τραγούδια των Ιταλών στα μπαλκόνια και τις ταράτσες και γράφτηκε μία μόλις ώρα προτού δει το φως της δημοσιότητας, ανήμερα την ιρλανδική γιορτή του Αγίου Πατρικίου. Το σχετικό βίντεο δείχνει τον Μπόνο να ερμηνεύει το κομμάτι στο πιάνο και να ενθαρρύνει τον κόσμο, με στίχους όπως «τραγούδα και δεν θα είσαι ποτέ μόνος».

(…) Ολοκληρώθηκε η νέα κινηματογραφική διασκευή του κλασικού μιούζικαλ «West side story» από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ. Οπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Vanity Fair, ο Αμερικανός σκηνοθέτης αγαπούσε το έργο ήδη από τα παιδικά του χρόνια, όταν ακόμα γνώριζε μόνο τη μουσική του Λέοναρντ Μπέρνσταϊν και προσπαθούσε να φανταστεί τα σκηνικά ή τις χορογραφίες που θα τη συνοδεύουν. Η πρεμιέρα στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή