Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Απλώς συνεχίστε να γελάτε. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε», λέει η Τζούντι Ντεντς (φωτ.) σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στο Twitter. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται όχι σαν μία από τις γάτες του «Cats» αλλά ως… σκύλος, φορώντας ένα καπέλο με αυτιά σκύλου που σηκώνονται και κατεβαίνουν ανάλογα μάλλον με τη διάθεση της Ντεντς. Μπορεί να μην αποτελεί κάτι ιδιαίτερο, αλλά είναι ένα θετικό μήνυμα από έναν άνθρωπο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αξίζει να το δείτε.

(…) Δεν έρχεται ακριβώς και σαν έκπληξη η αναβολή του επετειακού επεισοδίου των «Friends», που θα άρχιζε να γυρίζεται το επόμενο διάστημα. Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει παγωμάρα στο Χόλιγουντ και άλλωστε πώς να δείξεις τους Ρος, Φοίβη, Μόνικα, Ρέιτσελ, Τσάντλερ και Τζόι να κάνουν κολλητή παρέα όταν όλοι οι υπόλοιποι είναι μόνοι στο σπίτι; Υπομονή, λοιπόν.

(…) Είναι καλά στην υγεία του και δουλεύει πυρετωδώς. Ο λόγος για τον 71χρονο συγγραφέα Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, ο οποίος αναγνωρίζει ότι βρίσκεται στις ομάδες υψηλού κινδύνου για να προσβληθεί από τον κορωνοϊό, αλλά όπως λέει στην ιστοσελίδα του περνάει περισσότερο χρόνο στο Westeros παρά στον πραγματικό κόσμο, καθώς γράφει τη συνέχεια του «Game of Thrones», το «The Winds of Winter». «Τα πράγματα είναι σοβαρά στα Επτά Βασίλεια, όμως όχι τόσο όσο μπορεί να γίνουν εδώ», έγραψε σκωπτικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή