Πρόσωπα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου προκειμένου να γνωστοποιήσει τον διορισμό του καινούργιου γενικού διευθυντή του, Παντελή Μητρόπουλου (φωτ.), έπειτα και από χθεσινό δημοσίευμα της «Κ», το οποίο μετέφερε τη σχετική ανησυχία του κινηματογραφικού κόσμου για την καθυστέρηση. Οπως αναφέρεται, η απόφαση θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ μέσα στις επόμενες ημέρες.

(…) Eφυγε από τη ζωή ο μουσικός της ποπ Ανταμ Σλέσινγκερ, σε ηλικία 52 ετών, άλλο ένα θύμα του κορωνοϊού. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης, που είχε κερδίσει τόσο βραβείο Grammy όσο και Emmy (τρεις φορές), ήταν περισσότερο γνωστός ως μπασίστας και συνθέτης του συγκροτήματος Fountains of Wayne. Η μπάντα, που δημιουργήθηκε το 1995, είχε σαν σήμα κατατεθέν την κιθαριστική ποπ και πιο γνωστά χιτ τα «Stacy’s Mom» και «Hey Julie».

(…) Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το «Star Wars: Rogue One», ο Αλεξάντρ Ντεσπλά αντικαθίσταται από την Disney ως συνθέτης του σάουντρακ σε κάποια από τις ταινίες της. Ο ελληνικής καταγωγής Γάλλος μουσικός επρόκειτο να δημιουργήσει το σκορ για το πολυαναμενόμενο «Black Widow», ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, θα αντικατασταθεί από τον Λορν Μπάλφι. Φαίνεται πως ο κάτοχος δύο Οσκαρ –και με άλλες 9 υποψηφιότητες– Ντεσπλά δεν ταιριάζει ακριβώς με τα γούστα της Disney.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή