Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αποκάλυψη ότι τόσο η ίδια όσο και ο τρίχρονος γιος της διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έκανε μέσω σόσιαλ μίντια η Pink (φωτ.). Η Αμερικανίδα σταρ της ποπ διευκρίνισε πως το τεστ έγινε πριν από δύο εβδομάδες και πλέον έχει αναρρώσει, παραμένοντας πάντως σε καραντίνα. Με την ευκαιρία, όμως, έκανε κριτική στις αμερικανικές αρχές: «Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ κοινό».

(…) Την πιθανότητα μιας διοργάνωσης εν πολλοίς ψηφιακής και οnline απέρριψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας Αλμπέρτο Μπαρμπέρα. Την περασμένη εβδομάδα οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ του Τορόντο ανακοίνωσαν πως προσανατολίζονται σε μια εκδοχή «ψηφιακών καινοτομιών», ωστόσο κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον Μπαρμπέρα, δεν μπορεί να ισχύσει για τη Μόστρα, παρά μόνο για παράπλευρα μέρη του προγράμματος. Υπό κανονικές συνθήκες το μεγάλο ευρωπαϊκό φεστιβάλ ανοίγει αυλαία στις 2 Σεπτεμβρίου.

(…) Αρκετά ακατανόητες είναι τελευταία οι επιλογές του Νetflix σχετικά με την ανανέωση / ακύρωση των σειρών του. Για παράδειγμα, πρόσφατα ο Τζέισον Μπέιτμαν του (φαινομενικά) εξαιρετικά επιτυχημένου «Ozark» αποκάλυψε πως η σειρά είναι αρκετά κοντά στην ολοκλήρωσή της, ενώ βρίσκεται μόλις στον τρίτο κύκλο, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει λάβει καλύτερες κριτικές ακόμα και από τους δύο προηγούμενους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή