Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με οικοδεσπότη τον Τομ Χανκς (φωτ.) επέστρεψε στις αμερικανικές οθόνες η γνωστή κωμική εκπομπή Saturday Night Live. Το επεισόδιο περιελάμβανε σκετς των πρωταγωνιστών και των συνεργατών του βιντεοσκοπημένα από το σπίτι, με τον Χανκς ειδικά, να λέει χαρακτηριστικά από την κουζίνα του: «Είναι μια περίεργη εποχή για να προσπαθεί να γίνει κανείς αστείος, όμως όλη η ουσία του Saturday Night Live είναι να προσπαθείς να είσαι αστείος, επομένως σκεφτήκαμε “τι στο καλό, ας δοκιμάσουμε”».

(…) Μια δωρεάν συναυλία για τους εργαζομένους του βρετανικού συστήματος υγείας ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ο Λίαμ Γκάλαχερ. Οπως δήλωσε ο τραγουδιστής των Oasis, το προσωπικό του NHS «κάνει απίστευτη δουλειά και είμαστε τυχεροί που τους έχουμε». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου στο Ο2 Arena του Λονδίνου, ενώ αντίστοιχες πρωτοβουλίες υπέρ του βρετανικού νοσοκομειακού προσωπικού, έχουν πάρει και άλλοι καλλιτέχνες.

(…) Μειώσεις μισθών, άδειες άνευ αποδοχών και «πάγωμα» νέων προσλήψεων αναμένεται να εφαρμόσει η Condé Nast, ο εκδοτικός κολοσσός που διαθέτει τίτλους όπως τα περιοδικά Vogue, Vanity Fair και GQ. Σύμφωνα με ενημέρωση του διευθύνοντος συμβούλου Ρότζερ Λιντς προς τους συνεργάτες του, τα μέτρα θα αφορούν κυρίως τα υψηλόμισθα στελέχη της εταιρείας, κάτι που στρέφει το ενδιαφέρον των σχετικών ρεπορτάζ και στο ενδεχόμενο μείωσης απολαβών της Αν Γουίντουρ, διευθύντριας της αμερικανικής Vogue και ισχυρής γυναίκας της μόδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή